Цього року Харківщина отримала достатньо грошей на ремонти

П'ятниця, 30 листопада 2018, 15:27
Сьогодні, 30 листопада, під час селекторної наради в ХОДА обговорили питання, пов‘язані з освоєнням коштів, виділених з різних джерел фінансування.
Цього року Харківщина отримала достатньо грошей на ремонти

Гроші мають піти ремонт і будівництво. За словами заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, у поточному році була виділена достатня кількість грошей на проведення ремонтних робіт на об’єктах Харківської області. Він також зазначив, що зараз потрібно потрібно проводити ремонті роботи більш активно.

Як розповів заступник директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Володимир Норчак, найвищий рівень освоєння коштів наразі у Валківському, Дергачівському, Красноградському, Куп’янському, Харківському та Чугуївському районах, а також Зачепилівській, Малоданилівській та Коломацькій ОТГ. За його словами, робота в кінці року носить найбільш напружений характер. До 5 грудня фінансування отримають всі об‘єкти, які передбачені бюджетними призначеннями.

Євгеній Шахненко також  наголосив на необхідності постійної комунікації між всіма гілками влади задля вирішення порушених питань. За його словами, ремонтні та будівельні роботи в області мають проводитися в стислі терміни, проте без шкоди для їх якості.

comments powered by HyperComments