Юлія Світлична привітала Олександра Гвоздика з перемогою

Неділя, 2 грудня 2018, 10:01
Харків’янин нокаутував чинного чемпіона світу у напівважкій вазі за версією WBC Адоніса Стівенсона.
Юлія Світлична привітала Олександра Гвоздика з перемогою

Бій відбувся в ніч з 1 на 2 грудня в Канаді. Йому передувало отримання Гвоздиком титулу  тимчасового чемпіона WBC, що змусило Адоніса Стівенсона нарешті погодитися на бій із харківським спортсменом. До цього Стівенсон захищав свій титул 9 разів, але 7 з них – добровільно, виходячи проти слабших суперників. Наш земляк переміг нокаутом у 11-му раунді та став чемпіоном світу у напівважкій вазі по версії WBC.

«Щиро вітаю Олександра Гвоздика з перемогою. Він пройшов довгий шлях до цього чемпіонства й довів, що труд, завзятість та віра в себе завжди бувають винагороджені. Бажаю Олександру не зупинятися та йти тільки вперед», - сказала, вітаючи спортсмена, голова ХОДА Юлія Світлична.

Нагадаємо, відомий український боксер-професіонал, чемпіон США за версією NABF в напівважкій вазі Олександр Гвоздик - один з вихованців КДЮСШ «ХТЗ». В червні він відвідав спортивне свято в ДЮСШ та відмітив зміни, які відбулися у школі за останні роки.

«Ці місця мені добре знайомі. Перший раз я прийшов у зал 20 років тому й починав свій шлях саме з цих залів. І зараз, приїхавши сюди, я бачу, що наш спорт і «ХТЗ» не тільки живе, а й розвивається. І я хотів би сказати спасибі Юлії Олександрівні за те, що вона знаходить час підтримувати саме спортивну сферу. Адже спорт і фізкультура - це невід'ємна частина життя будь-якої людини», - сказав Олександр Гвоздик.

comments powered by HyperComments