На всіх харківських дорогах забезпечено проїзд автотранспорту

Понеділок, 3 грудня 2018, 14:07
В ці вихідні на дорогах Харківської області працювали близько 200 робітників дорожнього господарства з понад 150 одиницями спецтехніки.
На всіх харківських дорогах забезпечено проїзд автотранспорту

Як передає Служба автомобільних доріг, у період з 1 по 2 грудня на дорогах регіону працювали 194 робітники дорожнього господарства та 155 снігоприбиральних машини та механізмів з косими відвалами. Вони одночасно прибирали сніг з проїзної частини і розподіляли піщано-сольову суміш. На обробку доріг пішло майже 2 тис. куб. м піщано-сольової суміші та 281 тонна технічної солі.

Дорожні підприємства вели роботу на всіх напрямках. Більш пильну увагу приділяли маршрутам, де був найінтенсивніший рух, а також на аварійно-небезпечні ділянки, в тому числі спуски та підйоми доріг державного значення.

Протягом доби 2-3 грудня на дорогах регіону працювало близько 100 одиниць спеціальної техніки та 134 робітники дорожнього господарства. На покриття доріг пішло 635 куб.м піщано-сольової суміші та 147 тонн технічної солі.

Станом на 9 годину ранку 3 грудня проїзд транспорту був забезпечений на усіх дорогах загального користування державного значення Харківщини. На сьогодні синоптики передають мінливу хмарність, проте без істотних опадів. На дорогах - місцями ожеледиця. Вітер південно - східний, 3 - 8 м/с. Температура повітря по області вдень від -5°С до -7°С.

Працівники дорожніх підприємств постійно моніторять стан проїзду як патрульним обстеженням, так і за допомогою 5 наявних камер спостереження. При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера: 336-77-00.

comments powered by HyperComments