Бізнесмену Ярославському подарували до дня народження аккаунт в Instagram

Середа, 5 грудня 2018, 17:48
До дня народження українського бізнесмена, власника і президента групи DCH Олександра Ярославського, в Instagram з'явився аккаунт yariki0512. Тут у вигляді інтернет-мемів зібрані найбільш яскраві висловлювання, які прозвучали під час його приїзду в рідний Харківський «харчової» університет кілька тижнів.
Бізнесмену Ярославському подарували до дня народження аккаунт в Instagram

«Студактив ХГУПТ представляє: «ЯРІКІ» Натхнені зустріччю з А. Ярославським 13.11, ми вирішили почати збір всіх його цитат тут», - представили свій спецпроект в Instagram студенти Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Нагадаємо, що за останній час бізнесмен поспілкувався зі студентами провідних вузів регіону - Харківського національного університету міського господарства імені Бекетова, Харківського національного університету імені Каразіна і своєї alma-mater Харківського державного університету харчування та торгівлі.

На цих зустрічах Ярославський охоче відповідав на питання і ділився з молоддю своїм досвідом, планами розвитку бізнесу, а також своїми спостереженнями про саморозвиток і освіту, судженнями про сім'ю і зобов'язання перед близькими, суспільством.

«Поради і життєві спостереження Ярославського гранично прості і яскраво сформульовані, багато хто з них - готові меми для соцмереж. Нам дуже хочеться показати світу ці потенційно крилаті вислови успішного українського бізнесмена і далекоглядного досвідченого інвестора. У відповідь на його подарунок нам - зустріч в стінах університету - ми вирішили зробити Олександру Владиленовичу подарунок до його дня народження. 5 грудня ми запускаємо спеціальний аккаунт в Instagram», де ми з задоволенням поділимося самим «смачним», на наш погляд, з того, що почули від Ярославського самі. І будемо далі збирати тут нові яскраві цитати», - розкрили подробиці про створення аккаунта представники студактіва на офіційному сайті ХГУПТ в привітанні Ярославському.

«Сенс життя - робити справи, які не тільки тобі приносять задоволення, прибуток і радість, а й оточуючим», - одне з таких висловлювань Ярославського у відповідь на питання студентів, що відображає його життєву і бізнес-філософію, теж стало мемом.

Так само як і те, де у відповідь на прохання поділитися рецептом щастя, Ярославський сказав: «Життя складається з частин: сім'я, робота, спорт, хобі. Ось ці всі компоненти повинні бути настільки тобою сприймаються, улюблені, щоб не було нічого, що могло б зіпсувати тобі настрій».

Ці та багато інших цитати Ярославського зібрані на акаунті в Instagram в форматі інтернет-мемів. Студенти пообіцяли відстежувати нові меми та поповнювати ними цю колекцію.

Як відомо, Олександр Ярославський інвестував в розвиток Харківського регіону понад 1 мільярд доларів, і, зокрема, системно підтримують вузи Харкова. Так, DCH і входить до його складу Харківський тракторний завод (ХТЗ) підписали меморандум про стратегічне партнерство з Харківським національним університетом (ХНУ) ім. Каразіна та Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут». На базі Харківського національного університету міського господарства з ініціативи студентів і професорсько-викладацького складу університету та за всебічної підтримки Ярославського був створений Центр трансферу технологій «Мегаполіс». На території ХНУ завдяки виділеному бізнесменом фінансування встановлені пам'ятники, історично пов'язаним з вузом лауреатам Нобелівської премії Іллі Мечникову, Льву Ландау, Саймону Ковалю і класику української літератури Петру Гулаку-Артемовському. А на території НУГХ - пам'ятник відомому архітектору Олексію Бекетову, ім'я якого носить вуз.

За вагомий внесок Олександра Ярославського і його групи DCH в розвиток Харкова і багаторічне сприяння розвитку провідних вузів міста бізнесмен в 2018 році двічі удостоєний звання «Почесний доктор» (Doctor Honoris Causa) Харківського національного університету ім. Каразіна та Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова.

comments powered by HyperComments