На Харківщині стартували збори територіальної оборони (фото)

Понеділок, 10 грудня 2018, 13:30
8 грудня тисяча військовозобов’язаних та резервістів продемонстрували свої професійні навички.
На Харківщині стартували збори територіальної оборони (фото)

Як передає Харківський облвійськкомісаріат, під час зборів проводяться заняття з вогневої, тактико-спеціальної та медичної підготовки, а також за іншими напрямками військового навчання. Практичні заняття були організовані на базі військових полігонів бойових частин ЗСУ та Нацгвардії України, розповів командир бригади підполковник Ігор Кіфоренко. 

Перевірчі збори з військовозобов’язаними та резервістами оперативного резерву другої черги, приписаними до окремої бригади територіальної оборони, проводяться під керівництвом військового комісара Харківського обласного військового комісаріату Юрія Калгушкіна. За його словами, на місцях керують найбільш підготовлені військовослужбовці з бойовим досвідом. Також на громадських засадах залучені інструктори різних військово-спортивних та військово-патріотичних об’єднань. 

Як зазначив Калгушкін, в регіоні постарались по максимуму досягти навчальних цілей та надати учасникам зборів нові знання та вміння. Збори з військовозобов’язаними та резервістами оперативного резерву другої черги, приписаними до окремої бригади територіальної оборони, на Харківщині триватимуть до 22 грудня.  

 

comments powered by HyperComments