Харківські поліцейські вилучили маленьку дівчинку у неблагонадійної матері

Вівторок, 11 грудня 2018, 17:47
Зараз дитина знаходиться в лікарні, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Харківські поліцейські вилучили маленьку дівчинку у неблагонадійної матері

Повідомлення про чоловіка та жінку, які в стані алкогольного сп’яніння знаходяться на вулиці з малолітньою дитиною та поводять себе неадекватно, надійшло до Основ’янського відділу поліції від 30-річної перехожої.

На місце події виїхали патрульні поліцейські. 35-річний чоловік з дитиною на руках став чинити опір працівникам поліції та спричинив тілесні ушкодження правоохоронцям.

В ході перевірки поліцейські встановили, що дівчинка віком 1 рік та 2 місяці знаходилася на вулиці з матір’ю та її співмешканцем.

У відношення 33-річної жінки складено адміністративний протокол за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Зараз вирішується питання щодо позбавлення жінки батьківських прав.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання до 2 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

comments powered by HyperComments