В Ізюмській школі №6 запрацював комп'ютерний клас від Марини Ярославської

П'ятниця, 21 грудня 2018, 17:11
У школі №6 міста Ізюм завершені роботи по створенню сучасного комп'ютерного класу, який подарувала випускниця цього навчального закладу - Марина Ярославська, дружина відомого українського бізнесмена Олександра Ярославського, власника і президента групи DCH.
В Ізюмській школі №6 запрацював комп'ютерний клас від Марини Ярославської

«Той комп'ютерний клас, яким оснащена наша школа, в ньому вчилася ще сама Марина. Вона пам'ятає, що комп'ютерів на всіх не вистачало, в таких умовах неможливо дати якісні знання з IT- технологій. Тому ідея створення нового комп'ютерного класу з сучасним обладнанням була дуже актуальна для нашої школи», - розповіла Тетяна Яремко, директор школи №6 міста Ізюм, а в шкільні роки Марини її вчителька хімії.

У подарунок від Марини Ярославської школа отримала 16 сучасних потужних комп'ютерних станцій (для учнів і викладача), об'єднаних в єдину мережу з виходом в Інтернет. Всі роботи вдалося провести і завершити протягом місяця. Комп'ютери на базі ліцензійного ПЗ від Microsoft оснащені сучасним мультимедійним обладнанням, в класі встановили проектор і інтерактивну дошку-фліпчарт. Новий клас облаштували відповідної новими меблями, встановили кондиціонери, металопластикові вікна з гратами замість старих дерев'яних і броньовані двері. А також попутно модернізували всю електромережу школи, щоб техніка стабільно працювала.

Нагадаємо, що в середині листопада подружжя Ярославських відвідала рідне місто Марини Ізюм, де вона побувала в рідній школі. Тоді ж дружина бізнесмена передала школі подарунковий сертифікат на обладнання комп'ютерного класу - це були гроші, виручені нею від організації заходу в Харкові, майстер-класу відомого візажиста Сердара Камбарова.

«Дуже хочеться дати нинішнім дітям те, чого не було у нас. Освіта - це головне, це майбутнє», - поділилася Марина в своєму Instagram після відвідин рідної школи.

comments powered by HyperComments