Проїзд дорогами загального користування державного значення Харківської області забезпечено

Вівторок, 25 грудня 2018, 11:48
Робота в ніч з 24 на 25 грудня була спрямована на очищення проїзної частини і ліквідації снігових переметів на Харківщини.
Проїзд дорогами загального користування державного значення Харківської області забезпечено

Як повідомляє прес-служба САД у Харківській області, на дорогах області працює 225 одиниць спецтехніки ДП «Харківськіий облавтодор» та залучена важка техніка МЧС за напрямком Харків-Вовчанськ.

За добу, на обробку покриття, використано 1286 м3 піщано-соляної суміші та 118 тон технічної солі.  

Нагадаємо, на період ускладнення погодних умов при Службі автомобільних доріг створено штаб з питань надзвичайних ситуацій та безпечного функціонування дорожнього комплексу Харківської області. Починаючи з 30 листопада, в Службі автомобільних доріг та у філіях ДП «Харківський облавтодор» введено посилене цілодобове чергування відповідальних осіб.

Загалом на зимовий період дорожники запасли - 54,4 тис. т піску та 12,4 тис. т технічної солі. На дороги готові вийти 280 одиниць спецтехніки. На випадок непередбачених ситуацій укладено договори на залучення 69 одиниць додаткової техніки з підприємств районів. Також допомагати автомобілістам і дорожникам готова важка техніка ДСНС.

У Службі автомобільних доріг області традиційно звертаються до водіїв з проханням бути обережними за кермом, дотримуватися правил дорожнього руху та не виїжджати з дому без необхідності.

comments powered by HyperComments