Свято в атмосфері світської розкоші: Kharkiv Palace запропонував феєричну новорічну вечірку

Вівторок, 25 грудня 2018, 17:42
Luxury-готель Kharkiv Palace 5 *, що належить відомому бізнесмену Олександру Ярославському, анонсував найяскравішу новорічну вечірку міста з шоу-програмою «У пошуках Золотого Трюфеля».
Свято в атмосфері світської розкоші: Kharkiv Palace запропонував феєричну новорічну вечірку

31 грудня 2018 року в атмосфері розкішного бального залу гостей зустрічають і розважають зірковий ведучий Андрій Доманський, відома київська кавер-група - перлина програм найкрутіших вечірок - Elton Clapton, жіночий склад Art.L show і Viva Dance, а також знаменитий Циганський театр Володимира Карафєтова .

Дід Мороз зі Снігуронькою з 22.00 чекатимуть перших щасливчиків на welcome drink у холі першого поверху, де буде обладнана спеціальна фото-зона з живими символом наступаючого року - веселими міні-свинками.

На гостей чекають незабутні вистави аніматорів фрік-шоу, живий саксофон і музика від DJ, а також величезна гірка шампанського, банкетне меню, Prosecco - безліміт, і трюфельний бар - подарунок від шеф-кухаря.

Щоб дорослі могли сповна насолодитися святом, в програмі новорічної ночі - розваги для дітей: казкова програма в окремому залі «Школа Гаррі Поттера», де чарівників від 5 до 12 років чекають аніматори з цікавими конкурсами від Гаррі і Герміони, уроками магії і чарівної хореографією.

Як відомо, Kharkiv Palace 5 * є візитною карткою першої столиці України. Готель був побудований з ініціативи і за рахунок інвестиційних вкладень Олександра Ярославського в рамках підготовки Харкова до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року (Євро-2012), і став тоді першим готелем класу люкс в Харкові. Загальна сума інвестицій Ярославського в проект склала 126 млн доларів. На сьогодні Kharkiv Palace 5 * є однією з найбільш фешенебельних готелів України і Східної Європи. Кращі світові стандарти обслуговування, вишуканий стиль і високий технічний рівень дозволили готелю в найкоротші терміни завоювати довіру найвимогливіших клієнтів, серед яких політики світового рівня, зірки кіно, музики і спорту. Крім того, як вже помітили харків'яни, в цьому році готель вражає вишуканою ілюмінацією. А красу внутрішнього оздоблення допомагає оцінити спеціальний новорічно-різдвяний промо-ролик Kharkiv Palace 5 *.

comments powered by HyperComments