На Харківщині 9 разів знадобилась допомога людям, які потрапили в складні погодні умови (Фото)

Середа, 26 грудня 2018, 13:33
Це були водії, яким не пощастило потрапити в снігові замети.
На Харківщині 9 разів знадобилась допомога людям, які потрапили в складні погодні умови (Фото)

За останню добу рятувальники дев’ять разів надавали допомогу автомобілістам, які потрапили у снігові замети. Як передає ГУ ДСНС України у Харківській області, вони вивільнили вісім авто, в тому числі карету швидкої допомоги, легковик, два позашляховики та чотири вантажівки. Водії отримали вчасну допомогу та продовжили свій рух далі. За допомогою техніки рятувальники звільнитися водію трактора, який потрапив в снігову яму.  

Також того дня вони врятували родину з малими дітьми за допомогою автомобіля підвищеної прохідності. Інцидент стався у Богодухівському районі. Чоловік та дружина їхали на «Chevrolet Aveo» до села Корбани Івани. Там вони застрягли на ґрунтовій польовій дорозі. В машині знаходились діти 5, 7 та 10 років. Був ризик переохолодження. Рятувальники, які прибули на місце, направили матір з дітьми до пожежного депо для обігріву. Водій залишився чекати в машині, поки комунальники чистили шлях. 

Як передають синоптики, 26 грудня в регіоні слід очікувати хмарну погоду з проясненнями, невеликий сніг. На дорогах ожеледиця, температура повітря протягом доби сягне 2 - 7С° морозу. Нагадаємо, що нещодавно мешканців Харківської області попередили про погіршення погодних умов. 

comments powered by HyperComments