Суд в Харківському районі замінований не був — поліція

Середа, 26 грудня 2018, 16:36
Дані щодо замінування суду Харківського району підтверджені не були.
Суд в Харківському районі замінований не був — поліція

Експертами було оглянуто 1100 кв. метрів приміщень та 700 кв. метрів прилеглої території. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, правоохоронці евакуювали 45 громадянин. Жодних вибухових речовин не виявлено. Сьогодні, 26 грудня близько 08:27 до відділення поліції надійшла інформацію щодо того, буцімто в будівлі Харківського районного суду була закладена вибухівка.  

На місце виїхали співробітники слідчо-оперативної групи та експерти вибухотехнічного управління з службовою собакою. Обстеження зайняло близько години. Інформацію про подію зареєстровано в Журналі заяв і повідомлень Харківського відділу поліції. Триває вирішення питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Встановлюються особи, причетні до правопорушення.  

Нагадаємо, що близько 08:30 надійшло повідомлення про те, що в будівлі на вулиці Сковороди у селищі міського типу Покотилівка Харківського району закладено вибухівку. На місце події для перевірки інформації виїхала слідчо-оперативна група Харківського відділу поліції, кінологічна служба та вибухотехніки. 

  

  

comments powered by HyperComments