Сніг на дорогах Харківщини прибирають 187 одиниць техніки (ФОТО, ВІДЕО)

Четвер, 27 грудня 2018, 14:30
Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 1155 куб.м піщано-сольової суміші та 213 тонн технічної солі.
Сніг на дорогах Харківщини прибирають 187 одиниць техніки (ФОТО, ВІДЕО)

Інформацію, стосовно забезпеченості проїзду державними дорогами регіону, передає прес-служба САД у Харківській області..

Ввечері 26 грудня по області спостерігались опади у вигляді снігу, місцями по області були пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря протягом доби становила -4°С -6°С морозу. Сніг спостерігався й вночі.

Виконувались роботи з розширення проїзної частини від снігу, мокрого снігу. А також, оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення.

У період з 26 грудня по 27 грудня на дорогах області працювало 187 одиниць спецтехніки та 212 робітників дорожнього господарства. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 1155 м3 піщано-сольової суміші та 213 тон технічної солі.

Протягом доби 27 грудня по області очікується невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний  7-12 м/с, місцями по області пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря вдень від -1°С до -5°С морозу.   

Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження. Визначені найбільш імовірні місця скупчення великовагових транспортних засобів на яких додатково чергує дорожня техніка здатна для буксирування.

У разі ускладнення погодних умов, просимо водіїв великовагового транспорту, по можливості обмежити пересування автомобільними дорогами у період негоди, та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту.

Шановні водії, коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, гальмівний шлях збільшується у рази. З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху! 

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00

 

comments powered by HyperComments