Рік, що минає, для Харківщини став роком будівництва та відновлення — Світлична

Понеділок, 31 грудня 2018, 10:40
Голова ХОДА Юлія Світлична привітала мешканців Харківської області з Новим роком.
Рік, що минає, для Харківщини став роком будівництва та відновлення — Світлична

Новорічне привітання було опубліковане на сайті ХОДА: 

“Шановні харків’яни! Наближається новий рік. 

Кожен з нас підводить підсумки року минулого та планує задуми на майбутнє. Рік, що минає, для Харківщини став роком будівництва та відновлення. На наступний рік у нас також багато планів. 

Це і філармонія, на яку чекали майже десять років. Це і будівництво нових станцій метро, шкіл, центрів адміністративних послуг, доріг, дитячих садочків, спортивних об’єктів. 

Усе це обов’язково буде виконано. Але головне - це підтримка, турбота та увага до проблем людей. 

Дорогі земляки! 

Новий рік вже навколо. 

Ми завжди очікуємо його із особливим святковим настроєм та відчуттям справжніх змін. Сподіваємося, що здійсняться наші бажання та найзаповітніші мрії. 

Але, перш за все, – це родинне свято. Коли всі разом збираємося за святковим столом. Коли запрошуємо в гості справжніх, надійних друзів. Коли пробачаємо один одному пусті образи та помилки. Коли бажаємо один одному лише самого найкращого. Коли по-особливому відчуваємо любов до своїх близьких. 

Огорнути своїх рідних підтримкою та теплом. Із вдячністю та турботою привітати своїх батьків. Подарувати дітям віру у справжнє новорічне чудо. Саме такі щасливі моменти зберігаються в серці на все життя. 

Це істинні людські цінності, і саме вони дають нам наснагу робити кращим світ навколо нас. Саме вони зміцнюють наші зусилля на добрі справи та шляхетні вчинки. 

Хай у новому році в житті кожного з нас відбудуться зміни на краще. Я бажаю вам родинного щастя, благополуччя, здоров’я в новому році. Єдності та розвитку нам, дорогі земляки! 

З Новим роком! З Різдвом Христовим!” 

 

comments powered by HyperComments