Був затриманий харків’янин, який “замінував” відділ поліції

Середа, 2 січня 2019, 11:49
Правоохоронці Вовчанського району затримали місцевого мешканця, який буцімто “замінував” місцевий відділ поліції.
Був затриманий харків’янин, який “замінував” відділ поліції

Правопорушення скоїв 23-річний мешканець селища Хотімля, який раніше був судимим. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, 1 січня о 19:23 до відділу поліції надійшла інформація про те, що Вовчанський відділ поліції буцімто був замінований. За вказаною адресою виїхали представники вибухотехнічної та кінологічної служб.   

Правоохоронцями була оглянута триповерхова будівля. Проте вони не виявили ні вибухових пристроїв, ні вибухонебезпечних речовин. Згодом була встановлена особу зловмисника. Це був 23-річний мешканець Харківщини, який в той день в компанії приятелів розпивав алкогольні напої. Тоді ж він повідомив про замінування районного відділу поліції. При чому, свій вчинок він так і не зміг пояснити.  

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від 2 до 6 років. На даний момент встановлюються всі обставини події.

comments powered by HyperComments