Правоохоронці закликають харківських водіїв бути особливо обережними під час негоди

Середа, 9 січня 2019, 12:51
Синоптики прогнозують сильні опади у вигляді снігу, пориви вітру та ожеледь на дорогах.
Правоохоронці закликають харківських водіїв бути особливо обережними під час негоди

Представники харківської поліції просять водіїв бути більш уважними та обережними, а також сумлінно дотримуватися правил дорожнього руху, а при можливості - утриматися від дальних поїздок. Особливо це стосується таких аспектів, як “швидкісний режим”, “безпечна дистанція” та “правила маневрування”. Синоптики прогнозують сильні опади у вигляді снігу, пориви вітру та ожеледь на дорогах. Тому водіїв закликають стежити за інформацією щодо стану проїзду дорогами. 

Також правоохоронці наголошують, що слід одразу телефонувати за номером “102” якщо хтось з водіїв потрапив в халепу через негоду. Що стосується пішоходів, то їм радять за умов недостатньої видимості переходити дорогу тільки у встановлених для цього місцях. Під час руху тротуарами варто звертати увагу на стан дороги та дивитися вгору, адже є ризик потрапляння під зсуви снігу, нависаючі дроти і не тільки.  

Нагадаємо, що на дорогах Харківської області вже був забезпечений транспортний рух. Протягом доби в регіоні працювало 142 одиниці спеціальної техніки. 

comments powered by HyperComments