Протягом доби дороги Харківщини розчищали понад 180 одиниць техніки

П'ятниця, 11 січня 2019, 14:15
За цей час було використано 1178 куб.м піщано-сольової суміші та 96 тонн технічної солі.
Протягом доби дороги Харківщини розчищали понад 180 одиниць техніки

Як передає Служба автомобільних доріг у Харківській області, 10 січня в регіоні йшов сніг. Пориви південно-східного вітру сягали 15 - 20 м/с, в деяких регіонах виникнули перемети. У Нововодолазькому районі на автомобільній дорозі Харків-Красноград-Перещепине працював ротор, який виконував роботу з ліквідації переметів. Протягом минулої доби на дорогах працювало більше 180 одиниць спецтехніки, було використано 1178 куб.м піщано-сольової суміші та 96 тонн технічної солі. 

11 січня по області прогнозується туман, видимість 200 - 500 м. До вечора на північному заході та місцями - на південному сході області слід очікувати значний сніг, на решті території - помірні опади у вигляді снігу, мокрого снігу, місцями - з дощем. На дорогах місцями - ожеледиця. Вітер південно - східний, 5 - 10 м/с. Температура повітря по області коливатиметься від 0°С до -4°С. 

Дорожники закликали водіїв вантажівок при можливості обмежити пересування автомобільними дорогами та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту.

comments powered by HyperComments