Рятувальники з-під уламків металевих конструкцій покрівлі торгівельного павільону вилучили трьох чоловік

Субота, 12 січня 2019, 09:42
11 січня о 19 :43 в м. Харків по проспекту Московському, 256 сталося руйнування металево-каркасних конструкцій недобудованого торгівельного павільйону, внаслідок чого постраждало 3 особи, яких госпіталізовано до лікарні.
Рятувальники з-під уламків металевих конструкцій покрівлі торгівельного павільону вилучили трьох чоловік

Від ДСНС залучалось 45 чол. о/с та 11 од. техніки.

«Під вагою снігу сталося обвалення будівельних конструкцій. Всередині будівлі людей не було. Але в результаті обвалення постраждало 3 людини, які в цей момент проходили поруч з будівлею», - розповів директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов.

За інформацією директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, потерпілі - жінки 26, 27 і 62 років. Їхньому життю нічого не загрожує.

«У них легкі травми - забої спини, травма носа. На місці їм надали необхідну допомогу і відправили до лікарні швидкої допомоги для додаткового обстеження», - уточнив Віктор Забашта.

Бригади «швидкої» чергували на місці події до ліквідації наслідків аварії.

Причини аварії з'ясовуються.

«На місці працює оперативно-слідча група слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області для встановлення причин і обставин події», - розповів Олексій Максимов.

 

comments powered by HyperComments