На Харківщині з початку року вгонь забрав життя 12 людей 

Понеділок, 14 січня 2019, 15:27
Десять летальних пожеж перепали на минулий тиждень.
На Харківщині з початку року вгонь забрав життя 12 людей 

З початку 2019 року в Харківській області загоряння стали причиною смерті 12 людей. Як передає ГУ ДСНС в Харківській області, серед загиблих є дитина. Десять пожеж, які мали летальні наслідки, перепали на минулий тиждень.  

В період з7 по 14 січня харківські рятувальники здійснили 182 виїздів по сигналу «Тривога». З них 71 — це ліквідація пожеж, 53 — допомога населенню, зокрема, водіям, які застрягли на дорогах через тяжкі погодні умови, 4 —  здійснення чергувань. Ще 54виїзди перепали на інші випадки. 

Під час ліквідації пожеж рятувальники виявили тіла десяти осіб, серед яких була одна дитина. П'ятьох людей було травмовано. Шістьох осіб вдалося врятувати, ще одна людина була евакуйована. Також вогнеборці змогли  врятувати вісім будівель та споруд. Також за цей період часу троє людей загинули внаслідок нещасних випадків, ще трьох вдалося врятувати. 

Нагадаємо, на Харківщині рятувальники дістали трьох людей з понівеченого внаслідок ДТП мікроавтобусу. 14 січня о 08:01 вони отримали повідомлення про аварію, яка сталася біля села Коробочкине Чугуївського району.

comments powered by HyperComments