Харків’яни хочуть розбудовувати свій край та об’єднуватися заради розвитку — Світлична

Понеділок, 14 січня 2019, 17:04
Голова ХОДА звернулася з привітаннями до випускників-магістрів ХНУ імені В.Н. Каразіна. 
Харків’яни хочуть розбудовувати свій край та об’єднуватися заради розвитку — Світлична

14 січня більше 1300 студентів денної та заочної форми навчання отримали дипломи про вищу освіту отримали. 20 кращих випускників-магістрів отримали пам'ятні медалі та свідоцтва. 

Голова ХОДА Юлія Світлична побажала випускникам творити добро та досягати перемог, а також наснаги, впевненості та результативності. За її словами, доросле життя, яке їх чекає, є дуже яскравим. При чому, першою їх перемогою є диплом університету, який є одним з кращих в Україні і який входить  до топ-500 вишів світу. Також Світлична підкреслила, що випускники можуть розраховувати на обласну владу. За її словами, ці молоді та енергійні люди встануть до лав провідних виконавців, спеціалістів та управлінців. 

«Харківщина – один із найкращих регіонів, тому що вона має велику родину харків’ян, які хочуть розбудовувати свій край та об’єднуватися заради розвитку, - наголосила голова ХОДА.   

За словами ректора ХНУ ім. В.Н. Каразіна Віля Бакірова, магістри вишу цього дня приєднаються до великої університетської спільноти. Він підкреслив, що в ній знайдеться шалена кількість людей, які принесли славу не тільки своєму університету, а й країні. Серед них були й видатні постаті, в честь яких давали назви фізичним законам, математичним формулам, рослинам та тваринам, географічним об'єктам, небесним тілам, вулицям, які знаходяться і за межами Харкова.

comments powered by HyperComments