Харків’яни ліпитимуть сніговиків та допомагатимуть хворим дітям

Середа, 23 січня 2019, 14:24
26 січня на території харківського стадіону "Металіст" відбудеться благодійна акція "Сніговик".
Харків’яни ліпитимуть сніговиків та допомагатимуть хворим дітям

В її межах харків’яни будь-якого віку будуть ліпити сніговиків на конкурсній основі, дивитися виступи творчих та дитячих колективів, ласувати смаколиками. За словами президента Ротарі клуба Kharkov First Capital Анжеліки Волончук, це буде захід сімейного типу. До нього вже зголосилося долучитися чимало учасників та творчих колективів. Заплановані різного роду конкурси, безпрограшні акції, вручення подарунків.  

“Спочатку ми хотіли створити захід сімейного типу, в якому будуть брати родини з Харкова, різного роду благодійні організації, — розповіла координаторка акції Аліна Чуднова, — це такий флешмоб з ліплення сніговиків на конкурсній основі. Але були різні побоювання: що сніг не буде ліпитися, що снігу взагалі не буде і погодні умови не дозволять нам провести цей захід красиво та масштабно. Тоді ми почали розбудовувати нашу тактику так, щоб захід був цікавий незалежно від погоди”.   

Якщо погода таки підведе, для дітей влаштують конкурс з малювання гуашевими фарбами. Всі виручені кошті підуть на створення затишної атмосфери в медичних закладах, де лікуються діти. Першою була обрана Харківська інфекційна лікарня, яка, за словами Чуднової, дещо обділена державною допомогою. Це буде оформлення ігрових кімнат, стін, елементів меблі. Все буде залежати від фінансової успішності проекту. За словами організаторів, акція “Сніговик” здатна об’єднати різні категорії населення. Адже в даному випадку і 10 гривень будуть корисною допомогою.  

Акція “Сніговик” відбудеться 26 грудня о 12.00 на східній трибуні стадіону “Металіст”. 

comments powered by HyperComments