На всіх державних дорогах Харківщини був забезпечений проїзд 

Понеділок, 28 січня 2019, 13:45
Протягом доби на харківських дорогах діяло близько 150 одиниць спеціальної техніки.
На всіх державних дорогах Харківщини був забезпечений проїзд 

В Службі автомобільних доріг Харківської області повідомили, що станом на ранок 27 січня, спостерігалися опади в таких районах, як Лозівський, Близнюківський, Барвінківський, Ізюмський, Борівський, Куп’янський, Дворічанський, Вовчанський. Температура повітря сягала  +1°С... +2°С. Приблизно о 13:00 пішов сніг Зачепилівському та Красноградському районах. На 17:00 по всій території Харківської області йшов сніг та дощ. К вечору температура повітря становила -1°С... -6°С. 

Того на харківських дорогах діяло близько 150 одиниць спецтехніки. На їх обробку пішло 953 м3 піщано-сольової суміші та 64 тонн технічної солі. Дорожники розширювали проїзну частину від снігу, а також обробили протиожеледними матеріалами дороги державного значення.  

Станом на 5:00 28 січня слабкий сніг можна було спостерігати у Шевченківському, Балаклійському,  Ізюмському, Зачепилівському, Барвінківському та Первомайському районах. Температура повітря на Харківині коливається від -5°С до -8°С. Був забезпечений проїзд для шкільних та автобусних маршрутів. Дорожні служби регулярно моніторять стану проїзду та обстежують їх зі застосуванням камер спостереження. 

Нагадаємо, що в Харкові збирають кошти для бійця АТО, який втратив пам’ять. Про це повідомили волонтери, які опікуються військовим шпиталем. 26-річний Едуард зараз знаходиться в 4-й невідкладній лікарні. На даний момент він потребує фінансової підтримки.

comments powered by HyperComments