Світлична: На засіданні Бюро Конгресу регіональних влад Європи говоримо про прозорість політичних процесів під час виборів

Вівторок, 29 січня 2019, 14:22
Очільник Харківської області бере участь у засіданні Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи.
Світлична: На засіданні Бюро Конгресу регіональних влад Європи говоримо про прозорість політичних процесів під час виборів

Як повідомляє прес-служба ХОДА, засідання Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи проходить 29 січня в Страсбурзі (Франція).

«У Парижі на засіданні Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи говоримо про Україну, про прозорість політичних процесів під час виборів, про співпрацю з європейськими партнерами, про спільні проекти та програми. Маємо повну підтримку», - сказала голова ХОДА.

Нагадаємо, у листопаді керівник Харківської області знову виграла вибори в Страсбурзі на посаду віце-президента Палати Регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. 

Минулого року в Києві відбулися числені зустрічі представникив Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи з українською владою. Так, наприклад разом с Геннадієм Зубком було обговорено впровадження "Дорожньої карти України", проекта, який пов`язаний з демократією та розвитком громад. 

За результатами грудневого засідання Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи Юлія Світлична зазначила, що Рада Європи повністю довіряє Україні.

comments powered by HyperComments