На Харківщині вже забезпечений проїзд дорогами державного значення (фото)

Понеділок, 4 лютого 2019, 12:19
Під час вихідних на дорогах регіону розчищувалися проїзні частини від талого снігу та льоду, проводились роботи з водовідведення та обробки протиожеледними матеріалами.
На Харківщині вже забезпечений проїзд дорогами державного значення (фото)

Як повідомляє Служба автомобільних доріг Харківської області, 2 лютого дорожники застосували ротор задля розширення проїзної частини від снігу на дорозі М-29 «Харків-Красноград-Перещепине (км 66). Вранці 4 лютого на території регіону був туман, видимість складала 200-500 м. На дорогах місцями спостерігалася ожеледиця. Істотних опадів не було. Вітер південно - східний, 5 - 10 м/с. Температура повітря протягом доби склала від -2°С до +5°С. 

Дорожніми службами регіону здійснюється постійний моніторинг стану проїзду. В хід ідуть як патрульні обстеження, так і камери спостереження. Через перехід температури через 0°С на дорогах регіону місцями можна очікувати на ожеледицю. Через це довжина гальмівного шляху збільшиться, а водіям стане складніше керувати авто. Тому мешканців області закликають бути обережними під час руху на мостах та естакадах, а також взагалі відмовитися від ризикованих маневрувань.

comments powered by HyperComments