Харків’янам не доведеться платити за електроенергію за більшими тарифами

Понеділок, 4 лютого 2019, 18:28
Про це сьогодні заявили представники підприємств, які постачають електроенергію в Харківській області. 
Харків’янам не доведеться платити за електроенергію за більшими тарифами

Зокрема, під час брифінгу представники даних підприємств розповіли про те, як реформа енергопостачання впливатиме на населення.  

“Для населення на сьогоднішній день не має бути жодного дискомфорту, жодних перепон, —заявив Юрій Дяченко, в.о. генерального директора ПрАТ “Харківенергозбут”, — вся поставка електричної енергії як була, так і залишається. Споживачі могли підписати заяву про приєднання договору про постачання, могли проплачувати рахунки, які їм надавались та будуть надаватися, і споживати енергію. Це буде автоматом начислятися під дією нових договорів про поставку електроенергії по універсальній послузі”.  

Зокрема він зазначив, що громадянам не варто переживати через тарифи, достатньо лишень платити по рахункам. Сергій Титаренко, комерційний директор АТ “Харківобленерго”, розповів, що на даний момент підприємство знаходиться на перехідному періоді. Але для населення тарифи залишаться тим ж самими. Щоправда, за січень споживачі мать отримати одразу дві квитанції — основну і по боргам. Також він заявив, що всі пільги та субсидії залишаться на місці.  

Нагадаємо, що про зміни умов розподілу електроенергії свого часу розповів начальник Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Андрій Парамонов під час свого брифінгу. Він, зокрема, запевнив, що тариф на електроенергію для населення змінюватися не буде. 

 

comments powered by HyperComments