Харківські абітурієнти вже можуть реєструватися на ЗНО

Вівторок, 5 лютого 2019, 15:38
В Україні стартувала реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання.
Харківські абітурієнти вже можуть реєструватися на ЗНО

Харківські випускники з 5 лютого по 25 березня  починають реєструватися задля участі в ЗНО. Як передає прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти, для реєстрації необхідно створити й заповнити відповідну картку. Її бланк буде сформований завдяки спеціальному сервісу, розміщеному на сайті УЦОЯО.

Також абітурієнти повинні підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, яка відповідає за реєстрацію в закладі освіти (випускники шкіл, студенти технікумів та коледжів) або відправити його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для осіб, які закінчили школу раніше).

Згодом  регіональним центром буде виданий спеціальний сертифікат. Дізнатися більше про проходження ресторації абітурієнти можуть на сайті УЦОЯО та сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

ЗНО буде проходити з 20 травня по 12 липня з 11 з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, іспанської мови, німецької мови, французької мови. Дається можливість скласти тест з чотирьох предметів.

Нагадаємо, що нещодавно в Харківській області на базі одного з НВК відкрилися дві нові групи для дітей довкільного віку. Заклад може додатково прийняти ще 40 малюків. До цього гостро стояло питання щодо нестачі місць.

comments powered by HyperComments