На інвестиційному порталі Харківської області вже розміщено понад 20 бізнес-проектів

Юлія Гуш  |  Середа, 6 лютого 2019, 19:12
Про це повідомив директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Андрій Колос.
На інвестиційному порталі Харківської області вже розміщено понад 20 бізнес-проектів

За його словами, презентація порталу відбулася 1 лютого. І одразу підприємці виявили до нього свій інтерес.

За словами Колоса, там кожного дня проводяться переговори з потенційними партнерами, які бажають розмістити інформацію на сайті або надати ідеї для наповнення порталу. Сьогодні на сайті вже можна побачити більше двох десятків проектів та пропозицій. Здебільшого вони мають стосунок агропромислової сфери, енергетики, харчового перероблення.

Проект, який бажають бачити на сайті, містить резюме, коротку економічну модель з інформацію про суму, необхідну для інвестування, очікувані терміни повернення грошей, норми прибутку тощо.

«Якщо в когось є просто ідея, стартап, то це окрема категорія на сайті - «комерційні пропозиції». Тут можна розмістити інформацію щодо цікавого бізнес-проекту, який партнери зможуть доопрацювати та реалізувати», - зазначив Андрій Колос.

Він також додав, що розробники сайту звернулися до представників органів місцевого самоврядування, ОТГ області з проханням надати інформацію щодо можливих проектів розвитку їхніх територій, щоб розмістити їх на сайті.

За його словами, наразі ведеться робота з перекладу порталу на англійську мову. Англомовна версія має запрацювати за місяць-півтора.

 

comments powered by HyperComments