Харківські боксерки завоювали п’ять золотих нагород (фото)

Понеділок, 11 лютого 2019, 12:32
Під час чемпіонату України з боксу серед жінок харківські спортсменки здобули 5 золотих медалей.
Харківські боксерки завоювали п’ять золотих нагород (фото)

Чемпіонат пройшов на манежі КДЮСШ «ХТЗ», передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА. В змаганнях взяли участь 262 людини. Це була еліта, молодь, а також юніорки та дівчата з різних регіонів України. Під час Чемпіонату харківські спортсменки завоювали п’ять золотих, чотири срібні та вісім бронзових медалей. 

Серед жінок-еліти харків’янки здобули одну золоту та п’ять бронзових медалей. Чемпіонкою України у вазі до 57 кг стала Юлія Циплакова. Бронза дісталася Альоні Гурьєвій, Світлані Василевській та Марії Чередніченко, Альоні Глущенко, Тетяні Риженковій. В цій категорії збірна Харківщини посіла друге місце. Перше ж місце дісталося киянкам. 

Краще всього себе проявила наймолодша група. На рахунку дівчат чотири золоті, три срібні та одна бронзова медалі. Чемпіонський титул дістався Анастасії Бурлак, Емілії Михайлюк, Аліні Маляр,  Марії Фонотовій. А Олександра Манькота і Валерія Мещерякова вибороли срібло, Олеся Кудінова - бронзу. У загальнокомандному заліку харківські дівчата посіли перше місце. 

У змаганнях серед жінок-молоді харківські спортсменки здобули дві бронзові медалі. Вони дісталися Олені Іванісовій та Дарині Роменській. За підсумками Чемпіонату сформують збірні України в усіх вікових групах.

comments powered by HyperComments