Харківські підприємці дізнаються про вимоги пожежної та техногенної безпеки

Вівторок, 12 лютого 2019, 11:26
Семінар «Організація заходів державного нагляду (контролю) в умовах відсутності мораторію на їх здійснення. Вжиття санкцій до порушників вимог пожежної та техногенної безпеки» відбудеться 13 лютого.
Харківські підприємці дізнаються про вимоги пожежної та техногенної безпеки

Захід розпочнеться о 15:00. Відбудеться семінар за адресою: Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, 2 під'їзд, 2 поверх, зала засідань (вхід через перший або третій під'їзди).

Захід організує Харківський регіональний фондом підтримки підприємництва спільно з ГУ ДСНС України у Харківській області. Експерти залучили таких провідних фахівців ГУ ДСНС, як Іван Сусла та Дмитро Міщенко. Вони мають розповісти про організацію заходів державного нагляду (контролю) в умовах відсутності мораторію на їх здійснення, щодо звернення до адміністративних судів для застосування заходів реагування до суб'єктів господарювання у вигляді повного або часткового зупинення роботи їх об'єктів.

А також розкажуть про відповідальність посадових осіб та громадян за невиконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки. Участь у семінарі – безкоштовна. Охочі пройти навчання мають попередньо зареєструватися за електронною адресою: economist@kharkiv.biz.ua.

Контактні телефони: (057) 757-42-20, (057) 757-42-32.

comments powered by HyperComments