На Харківщині сталася жахлива ДТП, одна людина загинула (фото,відео)

Четвер, 14 лютого 2019, 17:51
В Харківському районі внаслідок аварії загинула жінка, ще п’ятеро осіб отримали травми.
На Харківщині сталася жахлива ДТП, одна людина загинула (фото,відео)

Смертельна аварія сталася 14 лютого близько 9:00 на автошляху «Харків-Київ-Довжанський» поблизу селища Рогань Харківського району. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, водій авто «Volkswagen Transporter», рухаючись слизькою від обледеніння дорогою, втратив керування автівкою та перекинувся на дах. Відразу на тій самій ділянці перекинувся та вилетів у кювет авто «Seat Ibiza».

Через декілька хвилин 30-річний чоловік, який рухався за кермом «Kia Rio», не зміг впоратися з керуванням. Його автомобіль перекинувся на дах і наїхав на жінку, яка рухалася по проїжджій частині. Після чого авто зіштовхнулося з «Volkswagen Transporter». 54-річна водійка від отриманих травм загинула на місці.

У той же час в бік Харкова їхав автомобіль «ВАЗ». Водій, щоб уникнути зіткнення, екстрено загальмував. Його автомобіль перекинувся. Травми отримали п‘ять осіб віком від 30 до 50 років. Це були садна та забої, постраждалі отримали лікарську допомогу. За словами медиків, їх стан є задовільним.

comments powered by HyperComments