В Харкові був викритий наркозбувач, який ховав наркотики в бетоні

Понеділок, 18 лютого 2019, 13:14
По вулиці Малиновського був затриманий 21-річний харків‘янин, який робив «закладки» з наркотиком.
В Харкові був викритий наркозбувач, який ховав наркотики в бетоні

13 лютого співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області спільно зі слідчими  Холодногірського відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 1 викрили місцевого мешканця, який займався збутом наркотиків.

Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, після проведення огляду в помешканні молодика правоохоронцями було вилучено близько 430 грамів наркотичної речовини, пакети близько з 130 грамами наркотику рослинного походження, мобільний телефон, електроваги та приладдя для фасування наркотичної речовини.

За словами хлопця, він працює в інтернет-крамниці та збуває наркотики оптом за допомогою «закладок». Задля конспірації затриманий розміщував полімерний пакет з наркотиком до залитою підфарбованим бетонним розчином форми. Згодом отримані «камінці» він збував за допомогою «закладок». Також затриманий розповів про схованку, де зберігався пакет з канабісом  вагою близько 400 грамів. Правоохоронці направили докази на експертне дослідження.

comments powered by HyperComments