Юлія Світлична провела ще одну зустріч з послом США Марі Йованович

Субота, 23 лютого 2019, 11:27
Темою бесіди стали перспективи співпраці Харківської області та США, вибори президента та розширення економічних та культурних зав’язків.
Юлія Світлична провела ще одну зустріч з послом США Марі Йованович

Як повідомила прес-служба Харківської ОДА, це вже друга зустріч очільника регіону з американським послом за останні десять днів.

Зустріч Юлії Світличної та Марі Йованович стала другою за трохи більше ніж тиждень. Сторони обговорили варіанти розширення співпраці в економічній і бізнес- сферах, культурі та освіті, а також - подальшу реалізацію спільних проектів.

Увагу також приділили питанням безпеки і забезпечення законності в ході виборчої кампанії, що відбувається в Україні.

«Маємо повне взаєморозуміння щодо напрямів співробітництва, дій з розвитку Харківської області, а також забезпечення прозорості майбутніх виборів», - підвела підсумки зустрічі голова ХОДА.

Попередня зустріч відбулася 14 лютого. Сторони домовилися про подальше поглиблення співробітництва, зокрема, в економічній та культурній сферах. Також у ході зустрічі обговорили питання дотримання закону під час виборчої кампанії на території області. Юлія Світлична запевнила пані посла в тому, що з боку керівництва області робиться все необхідне для забезпечення чесного й прозорого виборчого процесу та для того, щоб усі кандидати мали рівні можливості й однакові умови.

comments powered by HyperComments