Luxury-готель Ярославського Kharkiv Palace 5 * отримав міжнародне визнання в двох номінаціях «International Hospitality Awards»

Понеділок, 25 лютого 2019, 18:35
П'ятизірковий luxury-готель Kharkiv Palace * 5, що належить відомому українському бізнесменові Олександру Ярославському, визнаний кращим в двох номінаціях престижної міжнародної готельної премії «International Hospitality Awards».
Luxury-готель Ярославського Kharkiv Palace 5 * отримав міжнародне визнання в двох номінаціях «International Hospitality Awards»

Нагороди на церемонії, яка пройшов 24 лютого 2019 року під час міжнародної конференції готельєрів та рестораторів, були вручені Ользі Соколенко, директору Kharkiv Palace * 5, кавалеру «Ордена княгині Ольги» ІІІ ступеня.

У конкурсі за престижні міжнародні премії «International Hospitality Awards» на звання кращих в 28 номінаціях змагалися об'єкти індустрії гостинності з 21 країни світу.

У категорії «Кращий п'ятизірковий бізнес-готель» Kharkiv Palace * 5 обійшов Kyiv Palace, InterContinental Kyiv, Fairmont Kyiv, Wyndham Batumi (Грузія).

«International Hospitality Awards» оцінює в цій номінації готелі, які розташовані в діловому центрі міста, в декількох хвилинах ходьби від метро або п'яти хвилин до зупинки громадського транспорту, з прилеглою розвиненою міської та соціальною інфраструктурою. Зручний доступ і транспорт, розташування недалеко від основних транспортних магістралей, бізнес-зал і конференц-послуги.

У категорії «Best MICE Hotel» міжнародної премії «International Hospitality Awards» харківський готель Ярославського Kharkiv Palace * 5 обійшов зарубіжних конкурентів, серед яких Hotel Brdo & Congress centre Brdo (Словенія), Splendid Conference & Spa Resort 5 * (Чорногорія), грузинський Hotels & Preference Hualing Tbilisi, а також київський InterContinental Kyiv.

«Ділова зустріч, міжнародна конференція, зустріч регіональних менеджерів, сімейна вечеря або банкет на 500 осіб, закритий романтичний вечір з друзями або елегантне весілля, прес-конференція або всесвітній форум. У цьому готелі ви можете організувати будь-який захід будь-якого типу. А його учасники або гості будуть насолоджуватися не тільки бездоганною організацією, а й винятковим сервісом під час свого перебування », - пояснили організатори« International Hospitality Awards» перемогу готелю Ярославського Kharkiv Palace * 5.

MICE (англ. Сокр. Від Meetings, Incentives, Conferences, Events) - область індустрії ділового туризму, пов'язана з організацією та проведенням самого широкого спектру заходів - корпоративних, ділових, державних, політичних конференцій, конгресів, з'їздів, форумів, іміджевих заходів.

Luxury-готель Kharkiv Palace * 5 - сучасна візитна картка України, Харківський готель - улюблене місце для проведення знакових світських і ділових заходів, зустрічей політиків і дипломатів міжнародного рівня, які активізують культурну та ділове життя Харкова і країни. Luxury-готель Kharkiv Palace * 5 був зведений за ініціативою і на кошти відомого українського бізнесмена Олександра Ярославського в рамках підготовки Харкова до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року (Євро-2012), і став першим готелем найвищого класу «люкс» в Харкові. Загальна сума інвестицій в проект склала 126 млн доларів. Оператором будівництва виступила група DCH. В даний момент Kharkiv Palace * 5 є однією з найбільш фешенебельних готелів України і Східної Європи. Кращі світові стандарти обслуговування, вишуканий стиль і високий технічний рівень дозволили готелі Kharkiv Palace * 5 в найкоротші терміни завоювати довіру найвимогливіших клієнтів, серед яких політики і дипломати світового рівня, зірки кіно, музики і спорту.

comments powered by HyperComments