На Харківщині був перекритий канал поставки боєприпасів

Середа, 6 березня 2019, 11:25
Правоохоронцями був перекритий канал постачання боєприпасів із зони проведення операції Об'єднаних сил.
На Харківщині був перекритий канал поставки боєприпасів

Під час проведення оперативних заходів встановлена особа із кримінального середовища, яка за сприянням співучасника одержувала із зони проведення ООС боєприпаси для їх подальшого збуту. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, 27-річний чоловік став посередником та здійснював комунікації з потенційними замовниками через один з популярних месенджерів. Розрахунки проводилися за допомогою електронних платіжних систем.   

Правоохоронці задокументували факт збуту зловмисником 2 гранат РГД -5. Під час подальших  слідчих дій у зловмисника було вилучено один пістолет ТТ.

Припинили постачання із зони проведення ООС вогнепальної зброї та засобів ураження співробітники Липецького відділення поліції спільно зі Службою безпеки України в Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Кримінальне провадження триває за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні вказаного злочину.

comments powered by HyperComments