Я надзвичайно пишаюся тими яскравими дітьми, якими сповнена Харківська область – Світлична

Четвер, 7 березня 2019, 09:22
У ХНАТОБі були підбиті підсумки та нагороджені переможці регіонального етапу співочого дитячого конкурсу країни.
Я надзвичайно пишаюся тими яскравими дітьми, якими сповнена Харківська область – Світлична

До обласного фіналу конкурсу «Яскраві діти України» змогли вийти 22 учасника. Серед них були сімнадцять солістів, дует та тріо. За словами члена журі конкурсу голови ХОДА Юлії Світличної, обрати кращого учасника було напрочуд непросто.

«Я надзвичайно пишаюся тими яскравими дітьми, якими сповнена Харківська область, – підкреслила вона, – ви  навіть не уявляєте, як нам важко було вас оцінювати, адже кожен з вас – це індивідуальність».

Голова ХОДА підкреслила, що життя учасників ще буде сповнене різними конкурсами та порадила їм не губити віру в себе, слухатися батьків та викладачів та з оптимізмом дивитися в майбутнє також вона зазначила, що всі учасники вже є переможцями.

За словами представниці Президента у Верховній Раді України Ірини Луценко, цього року Харківська область змогла показати неймовірні таланти. Вона підкреслила, що всі діти заточені на перемогу і є талановитими, яскравими, сильними, веселими. А їх виконання відрізняється силою та переконливістю. Луценко підкреслила, що саме такі діти заточують всю Україну на перемогу. В свою чергу засновник конкурсу нардеп Ярослав Москаленко висловив свою вдячність учасникам за яскраві емоції та враження.

У обласному фіналі конкурсу «Яскраві діти України» переможницею стала Алучана Феджи з Харкова. Вона одночасно здобула гран-прі та приз глядацьких симпатій. Дівчина буде представляти Харківщину на національному фіналі конкурсу в Києві. Там талановиті діти зі всієї країни позмагаються за  путівку на міжнародний фестиваль у Сан-Ремо.

comments powered by HyperComments