На Харківщині в приватному домоволодінні вибухнула граната

Субота, 9 березня 2019, 17:39
Від вибуху постраждали двоє людей, їх було доставлено до реанімації.
На Харківщині в приватному домоволодінні вибухнула граната

В результаті події до лікарні із осколковими пораненнями доставлено чоловіка та жінку. Потерпіла перебуває у тяжкому стані у реанімації. Стан здоров’я іншого пацієнта задовільний.

8 березня о 21:36 до Чугуївського відділу поліції надійшла інформація про вибух, який почули з приватного домоволодіння в Чугуєві. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, в тому будинку проживають 46-річна жінка та її 26-річний син. Чоловіка до цього неодноразово притягали до кримінальної відповідальності, в тому числі за хуліганські дії.  

За словами правоохоронців, того дня вони розпивали алкогольні напої. Чоловік захотів продемонструвати матері гранату. Але через необережне поводження із боєприпасом він впав на підлогу. Стався вибух і ці особи отримали травми.

З місця події експерти вилучили фрагменти гранати «Ф-1». Місце придбання та мета зберігання боєприпасу встановлюються.

Слідчі кваліфікували дану подію за ч. 2 ст.15, ч.1 ст. 115 (замах на умисне убивство) із приміткою «нещасний випадок» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

 

comments powered by HyperComments