В Харкові відкриється (навколо)політична виставка

Понеділок, 11 березня 2019, 13:43
12 березня в Харкові відбудеться виставка-акція під навою «Допоможіть знайти президента».
В Харкові відкриється (навколо)політична виставка

За словами організаторів, на виставці будуть представлені фотографії харківських журналістів, які багатого років були свідками різноманітних виборчих кампаній, що проходили як на місцевому, так і на державному рівні.

«Нас ця ідея зацікавила і ми змогли повністю втілити ідею журналістів, – розповів Костянтин Немічев, голова харківського обласного осередку ПП «Національний корпус», – бо ця тема нам зараз близька. Бо ми не підтримуємо жодного кандидата. А фотовиставка повністю показує які у нас будуть вибори. Тобто цирк і фарс, які будуть відбуватися на виборчих дільницях. Будуть пихати гречку в кишені, будуть проводити агітацію, яка заборонена під час виборів».

На виставці будуть представлені фотографії Сергія Козлова, Михайла Кучнєва, В‘ячеслава Мадієвського, Андрія Марієнка. За графіку відповідає Володимир Лєсняк, за дизайн – Владислав Христенко, за карикатури та відео – Леонід Сторжук. Автори виставки переконані, що представлені там роботи спонукатимуть виборців бути більш вимогливими та свідомими в плані вибору кандидата. Також вони обіцяють, що жодної політичної агітації там не буде.

«Фотожурналістика – це те дзеркало, яке реально відображає події, що відбуваються в нашому суспільстві, – повідомив Ігор Русін, головний редактор Insidernews,  – і починаючи з 2003-2004 року в архівах накопичилось надто багато. Коли ті ж самі обличчя під різними прапорами з різницю в декілька років виходять на протести чи в підтримку незрозуміло яких президентів. Їм обіцяють – а вони вірять та йдуть. Найголовніша ідея – щоб кожен українець подумав, став більш вимогливим і зрозумів ціну популістських ідей та гасел, які зараз кидають в народ».

Відкриття виставки відбудеться о 18.00 в Націоналістичному хабі (вул. Карбишева 2). Подивитися на представлені роботи можна буде до 22 березня.

comments powered by HyperComments