На Харківщині дороги «розтанули» разом зі снігом – прокуратура

Вівторок, 12 березня 2019, 17:09
Прокуратурою Харківської області було розпочате кримінальне провадження за фактом вірогідних зловживань під час ремонту доріг.
На Харківщині дороги «розтанули» разом зі снігом – прокуратура

Барвінківським відділом Лозівської місцевої прокуратури розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). За словами керівника місцевої прокуратури Ігоря Білодіда, мова пішла про можливу наявність зловживань під час ремонту доріг у місті Барвінкове.

У серпні 2018 року Барвінківською міськрадою був укладений договір із приватним підприємством на ремонт низки доріг. За проведення капітального ремонту, який завершили у жовтні того ж року, підряднику відчислили більше 4 мільйонів гривень. Але в лютому стало відомо, що дороги, на яких пройшли ремонтні роботи, знаходяться у незадовільному стані, передає Прес-служба прокуратури Харківської області.

Задля з’ясування обставин відповідного стану доріг розпочали досудове розслідування. Проводяться першочергові слідчі дії, була призначена низка експертиз.
 

 

comments powered by HyperComments