Учасники двох fashion-конкурсів у Харкові поділяться історіями гармонійних відноси

Середа, 13 березня 2019, 11:36
Розповісти свою версію гармонійних відносин запропонували всім бажаючим організатори восьмих Dafi Fashion Days, які пройдуть 22 і 23 березня.
Учасники двох fashion-конкурсів у Харкові поділяться історіями гармонійних відноси

Ця ідея втілилася одразу в двох конкурсах «Як дві краплі», присвячених популярномуfashion-напрямку family look. Півтора місяці оргкомітет DFD відбирав для участі в них команди — пари, сім'ї та дружні компанії будь-якого складу, які подали заявки.                                                                 

Перший — конкурс фотографій — стартував 11 березня на сайті організатора Dafi Fashion Days. Переможницю з 18 команд визначить глядацьке онлайн-голосування. Також обрані 7 команд-фіналісток, які 22 березня вийдуть на сцену DFD-2019: довести, що саме їхній образ family look — найоригінальніший і найгармонійніший. На переможців обох конкурсів очікують грошові призи, які вручать зіркові гості — Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Організатори модних днів запрошують усіх бажаючих повболівати за конкурсантів, а також відвідати традиційні покази актуальних весняно-літніх колекцій від світових та вітчизняних брендів і безкоштовні майстер-класи стилістів та візажистів.

Заявити оточуючим: «Ми — команда!» можна різними способами, і один із кращих — наочний, упевнені організатори щорічного модного проекту Dafi Fashion Days. Саме стиль family look, на їхню думку, якнайкраще підходить для цього. Дослівний переклад терміна означає єдиний образ для близького кола: сім'ї, пари або друзів. Онлайн-фотоконкурс «Як дві краплі», що стартував 11 березня, не тільки розкриває ідею цього модного тренду, а й показує його різноманітність.

«Цей популярний у всьому світі стиль вкрай багатогранний та багатоликий, має величезну кількість варіацій та рішень, — розповідає Юлія Швецова, беззмінна арт-директорка DFD. — Тому на фотоконкурсі представлений не лише широкий спектр саме одягу: святкового, повсякденного, для літніх прогулянок, верхнього, а й різноманітність стилістичних рішень. Але найголовніше, що для всіх 18-ти команд-учасниць family look є ниткою, яка ще міцніше пов'язує близьких людей, немовби підкреслюючи особливу ауру їхніх відносин».

Переможне фото визначать глядацькі голоси. А 22 березня команда-переможниця вийде на сцену, щоб отримати призовий сертифікат на суму в 1 000 гривень на покупки в магазині взуття та аксесуарів Estro з рук відомої акторської пари — Ольги Сумської та Віталія Борисюка. Проголосувати за вподобане фото можна до 8:00 21.03.2019 за посиланням.

«Нашим конкурсантам надзвичайно важлива підтримка глядачів, адже саме вона дає зрозуміти, що всіх нас об'єднує любов до близьких людей, — упевнена Наталія Борисова, директорка з маркетингу мережі «Дафі». — Беручи участь у голосуванні, роздивіться уважно всі фото та виберіть образ, який найбільше, на ваш погляд, відповідає стилюfamily look. Пам'ятайте, що проголосувати можна лише один раз. Лайк, який вже поставили, ви не зможете, передумавши, повернути назад або віддати іншій команді. Та, звісно, запрошуємо вас повболівати за фіналістів конкурсу, що відбудеться на сцені DFD. Це буде оригінальне та яскраве шоу».

Фінал конкурсу «Як дві краплі» — ключова подія першого дня DFD-2019 22 березня. Сім команд, які пройшли відбір, вийдуть на сцену, щоби продемонструвати журі та глядачам своє бачення стилю family look. В авторській версії цілісного єдиного образу, створеного власними ресурсами, конкурсанти повинні не лише проявити смак і почуття стилю, а й показати гармонію у відносинах. Втілити ідеї в сюжетне дефіле їм допомагали консультаціями професійні стилісти Академії стилю і макіяжу Image Inn, надійного партнера та друга модних днів, і режисерка-постановниця DFD-2019 Альона Жаворонкіна. Готувати конкурсантів до виходу будуть професійні візажисти та перукарі школи-студіїYouNova — ще одного друга та надійного партнера модних днів.

«Процес підготовки виступів — неймовірно цікавий, адже команди підібралися дуже різнопланові, — розповідає Альона Жаворонкіна. — У кожної — власний світогляд, бачення, оригінальний підхід до розкриття особистих відносин за допомогою стилю family look. Кожна з команд заклала до свого образу ідею, яка стала їхнім унікальним меседжем суддям і глядачам шоу».

До складу журі, крім Ольги Сумської та Віталія Борисюка, входять публічні особи, що виявили прихильність до стилюfamily look. Командам потрібно буде довести, що їхній виступ відповідає головним критеріям конкурсу: стиль і цілісність образу, креативність, артистизм та командний дух. Переможці отримають із рук зіркових гостей сертифікати на покупки в магазинах «Дафі»: 7 000 гривень за I-е, 5 000 гривень за II-е та 3 000 гривень за III-е місця.

«Дуже люблю цей стиль та із задоволенням застосовую для своєї сім'ї, — зізнається одна із суддів, Світлана Біляченко — фотографиня та дизайнерка, соорганізаторка Харківської дитячої велогонки «ЖУК», багатодідтна мама.— Для мене важливо, щоби кожному з членів команди личив вибраний образ. Адже справжній family look — це не "всі в однакових футболках", а здатність враховувати смаки й темпераменти всіх членів команди. І тут дуже важливо прийняти іншу, близьку людину, з її смаками та звичками».

Професійні візажисти та перукарі школи-студії YouNova, котрі будуть готувати конкурсантів до виходу, також, за вже сформованою традицією, 22 і 23 березня з 12:00 до 20:00 проведуть безкоштовні консультації та майстер-класи для всіх бажаючих. На них майстри познайомлять із основами нанесення макіяжу, нададуть рекомендації щодо підбору кольорів та текстур декоративної косметики, відповідатимуть на питання, що зацікавлять відвідувачів. Як бути завжди в центрі уваги — підкажуть традиційні модні покази DFD. Тут ви зможете побачити найактуальніші fashion-тенденції в колекціях від українських і зарубіжних торгових марок, представлених у магазинах «Дафі».

Команди-учасниці фотоконкурсу family look «Як дві краплі», старт голосування — 11.03, 11:00, завершення — 21.03, 8:00

Голосування за найкращий family look на сайті ТРЦ «Дафі»

Сім'я Бєдухових: мама Альона, тато Віктор, доньки Вілєна (10 років) та Віолєтта (4,5 роки).

Мама Ганна Грушевська та син Матвій (майже 8 років).

Мама Ірина Гутянська, доньки Олеся (7 років) та Віолетта (3 роки).

Сім'я Дроздових: мама Наталія, тато Анатолій та трирічні двійнята Іван та Данило.

Мама Дарія Дранішнікова, сини Сергій (15 років) та Іван (9 років) і донька Аліса (7 років).

Сім'я Ібрагімових: мама Олена, тато Філіпп і донька Вікторія (2,5 роки).

Сім'я Кравченко: мама Олена, тато Владислав, трирічні двійнята Ярослав та Мирослав.

Сім'я Кунченко: мама Світлана, тато Єгор, донька Софія (7 років).

Сім'я Михайлових: мама Олександра, тато Олександр і син Федір (3 роки).

Мама Ольга Походнякова та донька Ярослава (7 років).

Сестра й брати Смольчанови: Анастасія (14 років), Григорій (6 років) та Федір (3 роки).

Мама Анна Соколова та донька Софія (12 років).

Мама Наталія Татарінова та донька Поліна (8 років).

Юлія Франк та Євген Калмиков.

Мама Юлія Чернишенко та п’ятирічні трійнята Матвій, Маргарита й Мар'яна.

Сім'я Чинько: мама Владлена, тато Анатолій, донька Аліна (11 років) та син Роман (майже 7 років).

Яна Шийка та Дмитро Чуркін.

Мама Олена Яковенко та донька Аделіна (5 років). 

Команди-фіналістки конкурсу образів family look «Як дві краплі». Фінал конкурсу відбудеться 22 березня, 18:00 — 21:00, ТРЦ «Дафі», атріум 1-го поверху

Сім'я Бєдухових: мама Альона, доньки Вілєна (10 років) та Віолєтта (4,5 роки).

Мама Ганна Грушевська та син Матвій (майже 8 років).

Мама Олена Ібрагімова та донька Вікторія (2,5 роки).

Мама Яна Охрименко, донька Олена (11 років) та син Іван (3 роки).

Мама Ольга Походнякова та донька Ярослава (7 років).

Команда Анастасії Свободи.

Мама Наталія Татарінова та донька Поліна (8 років). 

Коротка програма Dafi Fashion Days — 2019
п'ятниця, 22 березня, 12:00 — 21:00
12:00 — 20:00 — майстер-класи та консультації стилістів і візажистів
18:00 — 21:00 — шоу-показ колекцій весна-літо 2019 від світових брендів, представлених у ТРЦ «Дафі», та фінал конкурсу «Як дві краплі» 

субота, 23 березня, 12:00 — 20:00
12:00 — 20:00 — майстер-класи та консультації стилістів і візажистів
13:00 — 16:00 — шоу-показ колекцій весна-літо 2019 від світових та вітчизняних брендів, представлених у ТРЦ «Дафі»

 Ресурси Dafi Fashion Days 2019:

Голосування за найкращий family look на сайті ТРЦ «Дафі»

comments powered by HyperComments