На Харківщині в найближчі три роки буде відновлено 2000 об’єктів – Світлична

Четвер, 14 березня 2019, 13:50
Про це голова ХОДА розповіла під час засідання Ради регіонального розвитку, яка пройшла за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.
На Харківщині в найближчі три роки буде відновлено 2000 об’єктів – Світлична

За словами Юлії Світличної, Харківщина має продуманий та чіткий план подальших дій. В найближчі три роки тут заплановане відновлення 2 000 об’єктів державного та регіонального значення. Також буде продовжена диверсифікація ринків збуту для промисловості регіону, будуть збільшені щонайменше удвічі обсяги виробництва.

Будуть реалізовані масштабні інфраструктурні проекти. До них відноситься будівництво метро; відновлення доріг, які не ремонтувалися по 30 років; будівництво найбільш сучасних лікарень. І в першу чергу це стосується нового онкологічного центру, де вже стартували роботи.

Також Юлія Світлична відзначила такі важливі напрямки розвитку регіону, як реалізація заходів з гарантії енергетичної безпеки та комплексний розвиток сільської місцевості. За її словами, вимоги сучасності полягають в послідовній, професійній та відповідальній праці з подальшого зміцнення України. Голова ХОДА підкреслила, що зараз на часі створювати та об’єднувати, а не сваритися та руйнувати.

Нагадаємо, що Світлична сьогодні заявила про те, що бюджет Харківщини став потужнішим в три рази. Така новина пролунала під час засідання Ради регіонального розвитку в Харкові, в яковому Голова ХОДА брала участь разом із Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

comments powered by HyperComments