Представників легкої промисловості запрошують на Kharkiv Fashion Business Forum 2019

Субота, 16 березня 2019, 07:36
22-23 березня на Арт-заводі «Механіка» відбудеться Kharkiv Fashion Business Forum 2019.
Представників легкої промисловості запрошують на Kharkiv Fashion Business Forum 2019

В рамках дводенного заходу пройдуть лекції і майстер-класи провідних фахівців сфери дизайну, легкої промисловості, маркетингу.

 22 березня, в перший день форуму, в Karazin Business School (вул. Мироносицька, 1) пройде круглий стіл: «Кадрове забезпечення легкої промисловості».

У заході візьмуть участь начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради Вікторія Грецька-Миргородська, Президент-Голова правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт, представники Харківського кластера легкої промисловості та дизайну, профільних навчальних закладів, харківські виробники одягу і взуття.

Учасники круглого столу обговорять питання кадрового забезпечення в сфері легкої промисловості та створення дорожньої карти по взаємодії профільних навчальних закладів та компаній-роботодавців. Захід відбудеться в Каразінські бізнес школі о 9.30

23 березня, серед інших тем, гості форуму дізнаються про просування бренду. Зокрема, сертифікований Finantion Accounting Executive (міжнародний сертифікат IFA), Fashion консультант Ірина Агафонова розповість про формування бренду і продажах, виконавчий директор Group of Companies SEOWAVE Тетяна Аборонюк - про просування особистого бренду в Instagram, власник і засновник бренду «Gridress» Карина Гришко - про розвиток бренду в цілому. Також гості форуму дізнаються про ефективне побудові команди, і про якісне проведення переговорів в сфері fashion.

«Однією з ключових складових проекту Kharkiv Fashion є освітня частина. Ми прагнемо, щоб представники легкої промисловості отримали корисну інформацію, яка допомагає харківському бізнесу розвиватися і виходити на нові ринки. », - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Зареєструватися на круглий стіл 22 березня можна пройшовши за посиланням реєстрації.

З програмою заходу можна ознайомитися тут.

Довідка: Kharkiv Fashion Business Forum 2019 організований Харківським кластером легкої промисловості та дизайну за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради.

comments powered by HyperComments