Ольга Сумська та Віталій Борисюк стануть спеціальними гостями модних днів у Харкові

Середа, 20 березня 2019, 14:27
У пік інтересу до весняно-літніх колекцій, 22 та 23 березня, у Харкові вже традиційно пройде щорічний модний проект Dafi Fashion Days. Протягом двох днів на гостей заходу очікують покази новинок Весна-Літо 2019 для дорослих і дітей від іноземних та вітчизняних брендів.
Ольга Сумська та Віталій Борисюк стануть спеціальними гостями модних днів у Харкові

На них будуть представлені основні актуальні тенденції світової моди — від купальників до вечірніх суконь. На відміну від модних показів, орієнтованих на байєрів, на DFD продемонструють колекції сезону, що вже настав — тобто, те, що можна купити та носити саме зараз. Також протягом двох днів фахівці магазинів корейської, японської та французької косметики проведуть безкоштовні майстер-класи й консультації.
Справжня філософія, де любов, дружба та взаєморозуміння — головні цінності, втілиться в темі модних днів, присвячених у цьому році стилю family look. Ключовою подією першого дня DFD 2019 стане фінал одного з двох конкурсів «Як дві краплі». До складу журі, яке визначить найкращий командний образ, увійде відома акторська пара — Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Весна — час оновлення та змін, які найкраще розділити з близькими, впевнені організатори Dafi Fashion Days. Саме для цього вже восьмий раз у березні — в період fashion-показів по всьому світу — модні дні в Харкові зберуть усіх, хто хоче виглядати актуально, стильно та по-весняному яскраво.

«Від традиційних показів наші відрізняються тим, що, помітивши на подіумі обновку, можна відразу піти та купити її, навіть не чекаючи закінчення дефіле, — жартує Наталія Борисова, директорка з маркетингу мережі «Дафі». — Весна — час нових планів, надій та натхнення. Часто зміни в житті починаються з малого, наприклад, зі зміни гардеробу. Допомогти втілити ідеї в життя й покликані модні покази DFD, які будуть проходити протягом двох днів».

У перший день, у п'ятницю 22 березня, в рамках Dafi Fashion Days серію дефіле відкриють колекції визнаних у всьому світі брендів Zara та Massimo Dutti. Вони є провідними марками знаменитої іспанської корпорації Inditex, чиї магазини представлені в Харкові лише в ТРЦ «Дафі». Квінтесенція всіх модних трендів сезону незмінно знаходить втілення в творах цього флагмана fashion-індустрії. Завданий тон підтримають бренди Big Star, Blend та Hailys: їх презентує мультибрендовий магазин Traffic. Шанувальники стилю denim casual зможуть гідно оцінити комплексний вибір блуз, сорочок, тенісок, суконь, а також різноманітних аксесуарів. Літні покази неможливо уявити без купальників, і вони, звісно, будуть — дефіле сексуальних і зухвалих ексклюзивних моделей від магазину Bikini. А демонстрація вечірніх суконь відомого українського бренду жіночого одягу Lipar стане відмінною підказкою під час вибору випускної сукні або наряду для теплого літнього вечора.

У другий день, у суботу 23 березня, естафету показів підхопить експерт у сфері одягу для активного способу життя — магазин Jack Wolfskin із колекцією моделей для міста та відпочинку на природі. Демонстрація одягу української торгової марки OLKO стане подарунком усім, хто цінує демократичність та якість поряд із різноманітністю. А дефіле оригінальних луків для дітей від Національної мережі «Антошка» додасть нотку завзятої безпосередності. Атмосферу розкутості привнесе в покази комфортний та стильний одяг від магазину TARA. Акцент на зручність і практичність зробить мультибрендовий аутлет MegaStock. Завершить модний марафон колекція Denim casual від Traffic. І також, за вже сформованою за кілька років традицією, гостей заходу порадують номерами актори театру «Майстерня 55». Ці студенти акторського курсу ХНУМ імені І. П. Котляревського буквально увірвалися до сердець гостей DFD завдяки нестандартним креативним виступам.

Крім того, вперше протягом двох модних днів з 12:00 до 20:00 фахівці магазинів трьох частин світу: української мережі першовідкривачів у створенні культури користування косметикою Кореї та Японії ISEI Beauty Market, французької косметики L'OCCITANE en Provence та американської NYX Professional Makeup будуть ділитися секретами використання декоративної косметики та косметики з догляду на безкоштовних майстер-класах.

Нагадаємо: одним з чудових засобів бути в тренді та продемонструвати оточуючим, що ви йдете в ногу з часом, на думку організаторів, є стиль family look. Його концепцію втілює слоган DFD-2019: «Давайте жити дружно та одягатися модно». Популярному fashion-напрямку присвячені відразу два конкурси «Як дві краплі». У фотоконкурсі, що відбувається на сайті ТРЦ «Дафі», бере участь 18 команд. Сертифікат на суму в 1 000 грн на покупки в магазині взуття та аксесуарів Estro з рук Ольги Сумської та Віталія Борисюка отримає команда, яка набрала найбільшу кількість голосів у глядачів. 

Команд-переможниць фіналу другого конкурсу, який пройде на сцені в перший день DFD 22 березня, визначить журі. До його складу, крім зоряного тандему Ольги Сумської та Віталія Борисюка, увійде подружжя Світлана та Олексій Біляченки — багатодітні батьки, організатори відомої багатьом харків'янам Дитячої велогонки «Жук». А також — Юлія Новоселова, засновниця та керівниця Навчального Beauty Centre YouNova — давнього друга та надійного партнера DFD, суддя й переможниця міжнародних конкурсів із візажу. 

У фінал конкурсу, який обіцяє стати оригінальним креативним шоу, вийшли 6 команд. Єдині професійні учасники, які виступають у позаконкурсній частині — команда учнів кіношколи — представлять напрямок family look for friend.

Переможці отримають із рук Ольги Сумської та Віталія Борисюка сертифікати на покупки в магазинах «Дафі»: 7 000 грн за I-е, 5 000 грн за II-е та 3 000 грн за III-є місця. Святкову атмосферу буде підтримувати незмінний ведучий протягом усіх восьми років DFD, відомий шоумен Єгор Прищепкін.

Створювати конкурсні образи для виходу на сцену учасникам допомагали консультаціями професіонали Академії Стилю і Макіяжу Image Inn, які вже зарекомендували себе ефектним результатом роботи на конкурсі Dafi Fashion Dance минулого року. 

Програма Dafi Fashion Days 2019

П'ятниця 22.03

12:00 — 20:00 — майстер-класи та консультації фахівців магазинів: української мережі першовідкривачів у створенні культури користування косметикою Кореї та Японії ISEI Beauty Market, французької косметики L'OCCITANE en Provence, магазину американської косметики NYX Professional Makeup 

18:00 — 21:00 — шоу-показ колекцій весна-літо 2019 від світових брендів, представлених у ТРЦ «Дафі», та фінал конкурсу Family Look/ Family Look for Friends «Як дві краплі»

 Майстер-класи

Покази колекцій весна-літо 2019:

Міська мода від Zara й Massimo Dutti

Denim casual від Traffic

Купальники від магазину Bikini

Вечірні сукні від Lipar 

Субота 23.03

12:00 — 20:00 — майстер-класи та консультації фахівців магазинів: української мережі першовідкривачів у створенні культури користування косметикою Кореї та Японії ISEI Beauty Market, французької косметики L'OCCITANE en Provence, магазину американської косметики NYX Professional Makeup 

13:00 — 15:00 — шоу-показ колекцій весна-літо 2019 від світових та вітчизняних брендів, представлених у ТРЦ «Дафі», виступ акторів театру «Майстерня 55»

Покази колекцій:

Коллекція одягу для міста й відпочинку на природі від магазину Jack Wolfskin

Casual, класика, спортивний стиль від бренду OLKO

Дитяча мода від магазину «Антошка»

Комфортний та стильний одяг від українських дизайнерів та магазину TARA

Casual style від мультибрендового аутлета MegaStock

Denim casual від Traffic

Вхід безкоштовний!

comments powered by HyperComments