Визначено фіналістів всеукраїнського конкурсу «Start Fashion»

Четвер, 7 березня 2019, 09:41
35 молодих дизайнерів з усієї України візьмуть участь у всеукраїнському конкурсі «Start Fashion», фінал якого відбудеться 21 березня в Харкові.

Як повідомила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради Вікторія Грецька-Миргородська, всього на конкурс було подано 133 заявки від молодих дизайнерів з 18 регіонів України. Також на участь у фіналі претендував датський дизайнер з Копенгагена.

«Нам було складно визначити фіналістів, тому що в порівнянні з минулим роком зросла і якість робіт учасників, і їх кількість. Ми вибрали кращих з кращих. Вони продемонструють у фіналі яскраве шоу», - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Нагадаємо, конкурс молодих дизайнерів проходить у шести номінаціях: «Street Fashion» (колекції одягу prêt-a-porte, розроблені для повсякденного використання), «National Style» (колекції за народними мотивами будь-якої країни світу), «De Luxe» (одяг для урочистих подій, вечірні сукні), «Eco Style» (колекції одягу з вторинних матеріалів), «Semicouture» (конкурс одного костюма, цілісного художнього образу) і «Free Style» (колекція одягу у вільному стилі). Зі списком фіналістів можна ознайомитися тут.

comments powered by HyperComments