Харківщина – один з лідерів у сфері будівництва – Світлична

П'ятниця, 22 березня 2019, 17:33
Про це Юлія Світлична повідомила під час своєї зустрічі з активом Асоціації будівельників Харківщини.
Харківщина – один з лідерів у сфері будівництва – Світлична

22 березня в приміщенні Харківської філармонії були відзначені кращі будівельники Харківської області. Більша їх частина мала стосунок до проведення реконструкції головного залу філармонії. Зокрема, голова ХОДА висловила свою подяку людям, чиїми зусиллями був зведений один з найкращих концертних залів України.

За її словами, про розвиток і добробут може засвідчити проведення ремонтів та будівництв. На сьогоднішній день на Харківщині налічується 384 будівельних компанії, в яких працює  більше 17 тисяч будівельників. Протягом минулого року були збільшені обсяги будівельних робіт. Тепер за цими показниками харківській регіон – один із лідерів по всій країні.

Як зазначила голова ХОДА, десь 4 - 5 років тому харківські будівельники зводили взводного-опорні пункти в зоні АТО. Тоді ніхто не міг уявити, що найближчим часом будуть зведені такі колосальні об'єкти, як обласна філармонія, а на вулицях буде мирно та спокійно. За її словами, Харківщина ще не знала такого швидкого розвитку за часів української незалежності.

Юлія Світлична також розповіла, що на подальші будівельні роботи були виділені кошти з обласного бюджету. Велика кількість проектів внесена до стратегії розвитку регіону. Ремонтуються школи, дитячі садки, лікарні, об’єкти сфери соціальних послуг. Триває будівництво нового онкологічного комплексу, культурних об'єктів, фізкультурно-оздоровчих комплексів. Також на Харківщині реалізуються такі соціальні програми як «Доступне житло».

Під час заходу вона вручила відзнаки оХОДА кращим будівельникам регіону. Голова правління АТ «Трест Житлобуд-1» Олександр Харченко висловив подяку Світличній за високі оцінки роботи будівельників.

comments powered by HyperComments