Як дві краплі: в Харкові підбили підсумки сімейного модного конкурсу (фоторепортаж)

Юлія Гуш  |  Неділя, 24 березня 2019, 12:21
В межах конкурсу були обрані найбільш стильні та оригінальні сімейні образи.
Як дві краплі: в Харкові підбили підсумки сімейного модного конкурсу (фоторепортаж)

Конкурс «Як дві краплі» відбувся в межах щорічного модного проекту Dafi Fashion Days, який проходив 22 та 23 березня. Протягом двох днів відбулися покази новинок Весна-Літо 2019 для дорослих і дітей.

Частиною Dafi Fashion Days, за словами організаторів, є стиль family look. Це було відображено в головному слогані цьогорічного проекту – «Давайте жити дружно та одягатися модно». Саме цій ідеї були присвячені відразу два конкурси «Як дві краплі».

В конкурсі брали участь матері з дітьми. Вони підбирали вбрання, об‘єднанні єдиним стилем та образом. У відповідному фотоконкурсі, який проходив на сайті ТРЦ, брало участь 18 команд.

Фінал конкурсу серед команд-переможців відбувся 22 березня. В ролі журі, зокрема, виступив зірковий тандем Ольги Сумської та Віталія Борисюка. До фіналу змогли дійти 6 команд.

Третє місце конкурсу «Як дві краплі» зайняла Анна Грушевська та її син Матвій, які обрали вбрання в червоних та синіх кольорах.

Друге місце дісталося Наталії та Поліні Татариновим з їх «зоряними» образами з золотавими та чорними кольорами.

Переможцем конкурсу стала родина Бедухових – мама Олена, доньки Вілена та Віолетта. Кучерява родина змогла вразити суддів своїм зеленим розписаним вбранням та яскравими вінками.

comments powered by HyperComments