На Харківщині під час виборів порядок забезпечуватиме 7000 правоохоронців

Вівторок, 26 березня 2019, 10:17
7000 правоохоронців будуть забезпечувати публічний правопорядок на виборчих дільницях області.
На Харківщині під час виборів порядок забезпечуватиме 7000 правоохоронців

У ХОДА пройшла координаційна нарада з питань забезпечення громадського порядку та безпеки під час підготовки та проведення виборів Президента України. За словами заступника голови ХОДА Олександра Скакуна, виборчий процес на території Харківщини повинен бути організований чітко в межах чинного законодавства.   

Заступник начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області Юрій Рябуха розповів, що з метою супроводження виборчого процесу у відомстві створено штаб. Його співробітники проводять оперативне супроводження передвиборчих процесів. Усі виявлені недоліки документуються разом сумісно з правоохоронцями. Також про них інформують ЦВК.

Як розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Віталій Гузь, представники Націполіції готові забезпечувати громадський порядок під час проведення виборів. З 25 березня весь особовий склад був переведений на посилений варіант несення служби. Для забезпечення охорони публічного порядку на виборчих дільницях буде залучено майже 7000 правоохоронців.

 

comments powered by HyperComments