Під Харковом запрацювала ще одна оновлена амбулаторія (ФОТО)

Четвер, 28 березня 2019, 12:51
Оновлена після капітального ремонту амбулаторія загальної практики - сімейної медицини у селищі Донець розмістилася у двоповерховій будівлі: є денний стаціонар та поліклінічне відділення.
Під Харковом запрацювала ще одна оновлена амбулаторія (ФОТО)

Медичну допомогу тут отримують близько 10-ти тисяч жителів смт Донець та 6-ти сільських населених пунктів, що розташовані поруч. Медичне обслуговування здійснюють 5 сімейних лікарів, хірург, акушер-гінеколог, невропатолог, рентгенолог, стоматолог, терапевт, 2 лікарі-лаборанти. У будівлі працює аптечний пункт.

Відремонтовані приміщення оснащені новими офісними меблями, встановлене сучасне медичне обладнання. Для надання невідкладної медичної допомоги амбулаторія забезпечена медичними препаратами та засобами, для обслуговування викликів має в своєму розпорядженні автомобіль, який був придбаний у 2018 році.

Фінансування ремонтних робіт, що проводились для облаштування амбулаторії, здійснено коштом обласного та районного бюджетів.

Раніше ми писали, що 27 березня була відкрита амбулаторія загальної практики - сімейної медицини у Балаклії. В приміщенні оновленої амбулаторії пройшли роботи з реконструкції, туди поступило нове медичне обладнання, меблі та інвентар. Також у медзакладі запрацював аптечний пункт.

comments powered by HyperComments