У Харкові викрили торговця наркотиками

П'ятниця, 12 квітня 2019, 15:29
Харків'янин був викритий правоохоронцями на збуті психотропних речовин.
У Харкові викрили торговця наркотиками

20-річний житель Харкова в приміщенні ресторану при особистій зустрічі з покупцем продав полімерний пакет з психотропною речовиною PVP загальною вагою близько 3 грамів за 1500 гривень. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, він був затриманий правоохоронцями.

За місцем проживання затриманого був проведенийобшук. У хлопця виявили та вилучили чотири полімерні пакети з наркотиком PVP загальною вагою близько 8 грамів, а також гроші, які він отримав за продаж психотропних речовин. Також поліцейські виявили факт збуту покупцеві близько 2 грамів наркотику PVP 1700 гривень.

Харків'янина затримали. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і повідомлення про підозру. Правоохоронці встановлюють джерело постачання наркотиків, злочинні зв'язки затриманого, коло споживачів та інші епізоди злочинної діяльності.

Нагадаємо, що вчора на площі Свободи трапився вибух. Інцидент трапився в наметі «Все для перемоги» через витік газу. Того дня одна людина отримала травми - його з опіками доставили до лікарні.

comments powered by HyperComments