«Ми приїхали взяти участь у вирішенні екологічного питання та посадити дерева – Світлична

Субота, 13 квітня 2019, 16:58
Юлія Світлична приєдналася до екологічної акції з висадки 450 дерев у Солоницівці.
«Ми приїхали взяти участь у вирішенні екологічного питання та посадити дерева – Світлична

На центральній площі населеного даного пункту має з’явитися парк. До акції «Посади своє дерево» разом із жителями Солоницівки приєдналися співробітники та керівництво ХОДА. За словами Юлії Світличної, вони приїхали для того, щоб взяти участь у вирішенні екологічного питання та посадити дерева. За словами голови ХОДА, вони по праву вважаються легенями Землі. Також вона пригадала народну мудрість: “кожна людина в своєму житті має посадити дерево”.   

Сьогодні  Солоницівці має з’явитися 450 нових дерев, 325 з них - на центральній площі. Це такі  саджанці, як каштан, клен, липа, береза, ялина, туя, глід, козацький ялівець.

Провідний інженер лісових культур ДП «Жовтневе лісове господарство» Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Алла Терещенко розповіла, що погода нині є сприятливою для висадки дерев. Цього місяця ще дощів не було. Завдяки йому коренева система буде рости, дерева приживуться. За її словами, кожної весни в регіоні проходять дві акції – «Майбутнє лісу у твоїх руках» та «Посади своє дерево». Вони будуть тривати до 21 квітня.

 

comments powered by HyperComments