На Харківщини «замінували» ще 15 об‘єктів

Вівторок, 23 квітня 2019, 10:24
Правоохоронці здійснили перевірку 15 повідомлень про замінування об’єктів Харківщини.
На Харківщини «замінували» ще 15 об‘єктів

Під час обстеження вибухові пристрої чи небезпечні речовини виявлені не були. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, на місці працювали співробітники слідчо-оперативної групи, кінологічної служби, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Правоохоронці ретельно оглянули установи та прилеглі території.

В Харкові на заводі на вулиці Енергетичній поліцейські оглянули близько 30 000 метрів загальної площі будівлі та прилеглої території. Вони евакуювали 650 чоловік. На території заводу Чугуєва відбувся огляд 11 000 кв. метрів приміщень та 6800 кв. метрів прилеглої території. Було евакуйовано 290 осіб.

У школі на Тобольській вулиці було оглянуто 2010 кв. метрів загальної площі будівлі та 8830 кв. метрів прилеглої території. Правоохоронці евакуювали 366 учнів та співробітників навчального закладу. Також була оглянута школа по вулиці Харківських Дивізій відбувся огляд 3506 кв. метрів загальної площі будівлі та 15 000 кв. метрів прилеглої території. Евакуацію не проводили.

На території заводу по вулиці Плеханівській оглянуто близько 1000 кв. метрів загальної площі будівлі та 2000 кв. метрів прилеглої території, евакуації не було. Вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, що в день проведення виборів в Харкові було «заміновано» 11 об‘єктів. Після того, як правоохоронці їх обстежили, жодних вибухових пристроїв чи небезпечних речовин виявлено не було.

comments powered by HyperComments