Харківські тхеквондисти повернулися з Болгарії з нагородами

Вівторок, 23 квітня 2019, 18:04
Що стосується харків‘ян, то вони здобули три «золота», чотири «срібла» та чотири «бронзи».
Харківські тхеквондисти повернулися з Болгарії з нагородами

20 та 21 квітня в Софії проходив міжнародний рейтинговий турнір ВТФ Sofia Open 2019. Під час змагань харківські спортсмени змогли завоювати одинадцять медалей. До турніру долучилося 1000 учасників з 20 країн світу. У підсумку в українців було чотири золоті, сім срібних та сім бронзових нагород. Переможцями змагань стали: Сергій Козлов (кадети, вагова - до 45кг), Марія Чорнуха (кадетки, вагова - до 29 кг), Марія Крайнова (кадетки, вагова - понад 59кг).

Срібні медалі завоювали: Микита Семенов (юнаки, вагова - до 33кг), Денис Іващенко (юніори, вагова - до 45кг), Владислав Деркач (юніори, вагова - до 55кг), Софія Плахтій (кадетки, вагова - до 33кг).

Бронзовими призерами стали: Максим Благій (юнаки, вагова - до 33кг), Дмитро Рубаненко (кадети, вагова - до 33кг), Ілля Микулін (юніори, вагова - до 48кг) та Марія Коломієць (дівчата, вагова - до 30 кг).

Крім того, за підсумками турніру команда Харківської області посіла перше загальнокомандне місце в змаганнях серед кадетів. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

comments powered by HyperComments